fbpx
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
19,0303
EURO
20,5919
ALTIN
1.219,63
BIST
5.061,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
14°C
Ankara
14°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C

Aç kalan tilkiler mahalleye indi

HAKKARİ’NİN YÜKSEKOVA İLÇESİNDE YİYECEK ARAMAK İÇİN MAHALLEYE İNEN TİLKİLER CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.

Aç kalan tilkiler mahalleye indi
29.01.2023
0
A+
A-

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yiyecek aramak için mahalleye inen tilkiler cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlçede başlayan kar yağışının ardından yüksek kesimlerde aç kalan yaban hayvanları merkeze inmeye başladı. İlçenin Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir arsa içinde 2 tilki, yiyecek ararken görüntülendi.

Kar yağışının başlamasıyla tilkilerin ortaya çıktıklarını belirten Adem Ulalı, “Malum bu sene ocak ayının bitmesine rağmen sadece dağlarda kar vardı. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı her yeri beyaza bürüdü. Bu yağışla beraber sanırım aç kaldıkları için 2 tilki mahallede yiyecek arıyordu. Ben de hemen kayda aldım. Bundan sonra tilki, kurt ve ayı gibi hayvanlar ortaya çıkmaya başlayacak. Elimizden geldikçe doğaya yiyecek bırakalım” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.