enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
21,2729
EURO
22,8598
ALTIN
1.341,93
BIST
5.372,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
23°C
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Salı Açık
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Çok Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci Kamboçya’da

TARIM VE ORMAN BAKANI VAHİT KİRİŞCİ, TÜRKİYE-KAMBOÇYA KARMA EKONOMİK KOMİSYONU 3. DÖNEM TOPLANTISI’NA KATILMAK ÜZERE GELDİĞİ KAMBOÇYA’DA KAMBOÇYA KRALLIĞI TARIM, ORMAN VE BALIKÇILIK BAKANI DİTH TİNA VE KAMBOÇYA BAŞBAKANI HUN SEN İLE GÖRÜŞTÜ.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci Kamboçya’da
11.01.2023
A+
A-

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Türkiye-Kamboçya Karma Ekonomik Komisyonu 3. Dönem Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Kamboçya’da Kamboçya Krallığı Tarım, Orman ve Balıkçılık Bakanı Dith Tina ve Kamboçya Başbakanı Hun Sen ile görüştü.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Türkiye-Kamboçya Karma Ekonomik Komisyonu 3. Dönem Toplantısı’na katılmak üzere Kamboçya’nın başkenti Punom Pen’e geldi. Kirişci, Kamboçyalı mevkidaşı Dith Tina ve Kamboçya Başbakanı Hun Sen ile bir araya geldi. Kirişci yaptığı açıklamada, “Eşbaşkanlık görevini deruhte ettiğimiz Türkiye-Kamboçya Karma Ekonomik Komisyonu 3. Dönem Toplantısı’na katılmak üzere Kamboçya’dayız. Kamboçya Krallığı Tarım, Orman ve Balıkçılık Bakanı Dith Tina ile iki ülke arasındaki iş birliklerini değerlendirdik. Kamboçya Başbakanı Hun Sen’e kabullerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Dost ve kardeş ülke Kamboçya ile aynı kardeşlik ruhu içerisinde çalışmaya, iki ülke arasındaki iş birliğini artırarak geliştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.