Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Burhaniye ilçesinde hem partililerle hem de vatandaşlarla bir araya geldi. Özel, ziyaretinin ardından vefat eden bir arkadaşının dayısının cenaze namazına katılarak taziye dileklerini iletti.
Haber Merkezi – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Burhaniye’deki programı kapsamında ilk olarak CHP İlçe Başkanlığı binasını ziyaret etti. Parti binası önünde kendisini bekleyen vatandaşlarla selamlaşan Özel, bir süre sohbet etti.
Özel, siyasi temaslarının ardından ise kişisel bir taziye ziyareti gerçekleştirdi. Bornova Anadolu Lisesi’nden arkadaşı Evren Arpat’ın vefat eden dayısı Tayfun Bardakçı’nın cenaze namazına katılan Özel, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Cenaze namazı, Burhaniye İskele Camii’nde kılındı.
İlgili