Haber Merkezi – Hafta sonunu Antalya’da geçiren Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kentteki temaslarına ilişkin sosyal medya hesabından bir değerlendirme mesajı yayımladı.
Ziyareti boyunca Antalyalı vatandaşların gösterdiği yakın ilgi ve samimiyetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Tunç, kentin zengin mirası ile gelecek vizyonunu bir araya getirme çabası içinde olduklarını ifade etti.
Antalya’nın her sokağında güler yüzlü vatandaşlarla karşılaştığını belirten Tunç, kurulan samimi bağlara atıfta bulunarak, “Gönülden gönüle kurduğumuz köprüler için teşekkürler Antalya” mesajını paylaştı.
Bakan Tunç’un ziyareti kapsamında adliye sarayı, valilik ve partisinin il başkanlığı gibi noktaları ziyaret ederek bir dizi görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Bakanın açıklamaları, yerel halkla kurulan diyalog ve ortak geleceğe yönelik iş birliği mesajlarıyla dikkat çekti.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.