DOLAR
32,7583
EURO
35,0956
ALTIN
2.454,17
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
31°C
İstanbul
31°C
Açık
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
29°C

    Kahramanmaraş’ta 4.1 Büyüklüğünde Deprem

    Kahramanmaraş’ta 4.1 Büyüklüğünde Deprem
    01.03.2024 17:25 | Son Güncellenme: 01.03.2024 17:28
    A+
    A-

    Kahramanmaraş’ın Hanönü ilçesi Pazarcık beldesinde 1 Mart 2024 tarihinde saat 17.09’da 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

    Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, depremin derinliği 6.1 kilometre olarak belirlendi.

    Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadı. Depremden etkilenen bazı binalarda hasar oluştuğu bildirildi.

    AFAD ekipleri, bölgede incelemelerde bulunarak hasarlı binaları kontrol ediyor.

    Deprem Bölgesi

    Kahramanmaraş, Doğu Anadolu Fay Hattı üzerinde yer alan ve deprem riski yüksek bir bölgedir. Bölgede geçmişte de birçok yıkıcı deprem meydana gelmiştir.

    Depremden Korunma Yolları

    Depremden korunmak için AFAD’ın internet sitesinde yer alan bilgilere uymak önemlidir. Binaların depreme dayanıklı olması, deprem anında panik yapmamak ve doğru davranmak can ve mal güvenliği için önemlidir.

    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Ulusal Gündem sitesinden daha fazla şey keşfedin

    Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

    Okumaya devam et

    Optimized with PageSpeed Ninja