<style>.lazy{display:none}</style>Şanlıurfa'da Belediye 25 Günde Reklam Için 30 Milyon TL Harcadı: Skandal Belgeleri Paylaşıldı! | Ulusal Gündem
DOLAR
32,4525
EURO
34,7453
ALTIN
2.435,40
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

    Şanlıurfa’da Belediye 25 günde reklam için 30 milyon TL harcadı: Skandal belgeleri paylaşıldı!

    Şanlıurfa’da Belediye 25 günde reklam için 30 milyon TL harcadı: Skandal belgeleri paylaşıldı!
    18.03.2024 04:39
    A+
    A-

    Yeniden Refah Partisi’nin Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Adayı Bilal Tekatlı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin 25 gün içinde ‘reklam’ adı altında 30 milyon TL’lik harcama yaptığına dair belgeleri sosyal medya hesabından paylaştı.

    Paylaşılan faturalara göre belediye, NTV, A Haber, Haber Global, TV Net, Beyaz TV, Hürriyet ve Milliyet gibi medya kuruluşlarına milyonlarca lira ödeme yapmış. Belgelerde ayrıca Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Urfa mitingi için belediye bütçesinden 1 milyon 520 bin 775 TL ‘karşılama’ masrafı yapıldığı da ortaya çıktı.

    Tekatlı, AK Partili Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü etiketleyerek yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

    “Beyt-ül mal bekçisi dediğiniz @zabeyazgul seçimi kazanmak için milletin parasıyla 30 milyon reklam için harcıyor. Şimdi anladınız mı neden; çalışanların hakkını vermez, her ay suya zam yapar, troll ordusu besler. Yolsuzluklara ve ranta göz yumar.”

    Tekatlı, “Fakirin hakkını rüşvet olarak dağıtıyorsun bu millet de seni dağıtacak” diyerek savcıları göreve davet etti.

    Paylaşılan belgeler, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin seçim öncesi yaptığı harcamalara ilişkin tartışmaları alevlendirdi. Sosyal medyada birçok kullanıcı belediyenin bu kadar büyük bir parayı reklam için harcamasını eleştirdi.

    Tepkiler

    Tekatlı’nın paylaşımı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı belediyenin bu kadar büyük bir parayı reklam için harcamasını eleştirdi.

    Bazı kullanıcılar ise belediyenin bu harcamalarının yasal olup olmadığını sorguladı ve savcıların konuyu araştırmasını talep etti.

    Son Dakika

    Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden Tekatlı’nın paylaştığı belgelerle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

    Gelişmeleri Takip Edelim

    Bu haberle ilgili son gelişmeleri takip etmek için bizi takip etmeye devam edin.

    Screenshot 2024 03 18 04 22 22 225 com.google.android.apps .magazines edit

    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Optimized with PageSpeed Ninja