DOLAR
32,8619
EURO
35,2141
ALTIN
2.451,35
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
30°C
İstanbul
30°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
29°C

    İmamoğlu Sarıyer’de vatandaşlarla buluştu: “Oyunuzu bölmeyin”

    İmamoğlu Sarıyer’de vatandaşlarla buluştu: “Oyunuzu bölmeyin”
    20.03.2024 04:28 | Son Güncellenme: 20.03.2024 04:29
    A+
    A-

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer’de düzenlenen halka buluşmasında CHP Sarıyer Belediye Başkan adayı Şükrü Genç’e destek verdi.

    Konuşmasında Genç’e “ağabey” diye hitap eden İmamoğlu, “2009’da, 2014’te, 2019’da partimiz CHP, Şükrü ağabeyi aday yaptığında o zaman da kırılan, gücenen olmuştur. Kendine hak görerek, yapılmadığı için kızan da olmuştur, öfkelenen de olmuştur. Haksızlığa uğradığını düşünmüştür. Elbette bu çok doğal süreçtir. Bugün de kırılanlar olduğu gibi. Ama bunun çözümü, duygusal eylemlere girmek değildir. Biz bu yola, kendi içimizde gönüller kırılsın diye değil, biz bu yola yeni gönüller fethetmek için çıktık. Bu yolda geride bırakılacak tek bir yurttaş, tek bir oy dahi yoktur. Bölünmek ve ayrışmak, sadece bir kişinin işine gelir. Biliyorsunuz değil mi o bir kişiyi? Onun için buradan size, sizin nezdinizdeki bütün Sarıyerli hemşehrilerime sesleniyorum: Oyunuzu bölmeyin” dedi.

    İmamoğlu’ndan Atatürk Kent Ormanı ve Büyükdere Fidanlığı Vurgusu

    Atatürk Kent Ormanı’nı beğenerek, “Neden metruk ve sahipsiz bırakıldı?” diye soran İmamoğlu, “Büyükdere Fidanlığı’na bakıyorum. Yıllarca çürümeye bırakılmış. 250 bin metrekare, düşünsenize. Şimdi cıvıl cıvıl bir yer oldu. Acaba içine bir şeyler mi düşündüler?” diye konuştu.

    Sarıyer’e Hizmet Vurgusu

    “Sarıyer, bizim dönemimizde İstanbul’un en çok hizmet alan ilçelerinden oldu” diyen İmamoğlu, 55-60 yıldır çözüm bekleyen tapu sorununu çözdüklerini, 200 bin aileyi tapu sahibi yaptıklarını söyledi.

    Hedeflerinin, kentsel dönüşümü teşvik ederek bütün hemşehrileri bu sorundan kurtarmak olduğunu belirten İmamoğlu, Kocataş, Poligon, Çayırbaşı, Rumelihisarüstü gibi mahallelerde tapu sorununu çözdüklerini açıkladı.

    Büyükdere Fidanlığı’nda “İBB Arsa Satışı ve Başvuru Ofisi” açıldığını da duyuran İmamoğlu, bütün Sarıyerlileri bu ofise davet etti.

    Genç’ten Teşekkür

    CHP Sarıyer Belediye Başkan adayı Şükrü Genç de, İmamoğlu’na desteğinden dolayı teşekkür etti.

    Genç, “İstanbul’un en güzel ilçesi Sarıyer’e layık olduğu hizmeti getirmek için gece gündüz çalışacağız. Ekrem İmamoğlu’nun desteğiyle Sarıyer’i daha da güzelleştireceğiz” dedi.

    Halk Buluşmasına Katılım

    Halk buluşmasına CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP milletvekilleri, CHP Parti Meclisi üyeleri, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Kubat ve geçmiş dönem ilçe başkanları ile CHP Sarıyer Belediye başkan aday adayları da katıldı.

    Coşkulu kalabalığın alkışları arasında gerçekleşen halk buluşması, İmamoğlu ve Genç’in Sarıyerlilere selamlamasıyla sona erdi.

    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Ulusal Gündem sitesinden daha fazla şey keşfedin

    Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

    Okumaya devam et

    Optimized with PageSpeed Ninja