enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
38,0906
EURO
43,1293
ALTIN
3.952,50
BIST
9.393,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Çarşamba Çok Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

Sahibinin sözleri boykota neden olmuştu: DBL Entertainment tüm projelerden çekildi

Sahibinin sözleri boykota neden olmuştu: DBL Entertainment tüm projelerden çekildi
01.04.2025 18:18
A+
A-

Son dönemde sahibi Abdülkadir Özkan’ın bir boykot çağrısına yönelik “vatan hainliği” yorumuyla gündeme gelen ve ardından boykot edilen organizasyon şirketi DBL Entertainment, tüm projelerinden çekildiğini açıkladı.

Tartışmalar, DBL Entertainment’ın sahibi Abdülkadir Özkan’ın, CHP tarafından başlatıldığı belirtilen bir boykot çağrısını hedef alarak sosyal medyada “Bu açık ve net sermaye düşmanlığıdır! Vatan hainliğidir!” şeklinde bir paylaşım yapmasıyla başladı. Bu ifadeler kamuoyunda tepki çekti ve şirketin boykot edilmesi yönünde çağrılar yapılmasına neden oldu.

Boykot çağrılarının ardından DBL Entertainment’ın organize ettiği Norveçli sanatçı Ane Brun’un konseri ve dünyaca ünlü komedyen Trevor Noah’ın gösterisi iptal edildi. Şirketin Türkiye’ye getirmeyi planladığı Robbie Williams ve Muse gibi diğer uluslararası sanatçılar için de konser iptali yönünde yoğun baskı oluştuğu bildirilmişti.

Yaşanan gelişmelerin ardından DBL Entertainment’ın sahibi Abdülkadir Özkan, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak tüm projelerden çekildiklerini duyurdu. Özkan, çekilme gerekçesini, şirketin başarılarının kişisel tartışmaların gölgesinde kalmasını istememesi ve yaşananların ekibini ve projeleri olumsuz etkilemesini önlemek olarak açıkladı. Açıklamasını, “Türkiye’nin ihtiyacı olan barış ve huzur ikliminde yeniden görüşmek üzere” sözleriyle noktaladı.

DBL Entertainment’ın bu kararı, son dönemde Türkiye’deki tüketici boykotlarının şirketler üzerindeki etkisini gösteren önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Ulusal Gündem sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin