enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
38,5642
EURO
43,6148
ALTIN
4.027,93
BIST
9.078,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Çok Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Şanlıurfa’da Sosyal Medyada silahla ateş görüntüsü paylaşan 3 kişi yakalandı

Şanlıurfa’da Sosyal Medyada silahla ateş görüntüsü paylaşan 3 kişi yakalandı
11.04.2025 12:11
A+
A-

Şanlıurfa’da, kutlama sırasında silahla havaya ateş ettikleri anlara ait görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşan 3 şüpheli, polis ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı.

Şanlıurfa Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde düğün, kutlama gibi etkinliklerde silahla havaya ateş edilmesinin önlenmesine yönelik sıkı tedbirlerin sürdüğü vurgulandı.

Bu çerçevede, sosyal medyada paylaşılan ve 3 kişinin silahla havaya ateş ettiğini gösteren görüntüleri inceleyen polis ekipleri, şüphelilerin kimliklerini ve adreslerini tespit etti. Ekipler, 2 adrese ve 2 araca yönelik operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı ve olayda kullanılan silahlara el konuldu. Açıklamada ayrıca, olaya karıştığı belirlenen 3 kişinin daha yakalanması için çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Konuyla ilgili görüşlerine yer verilen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sorumsuzca silah kullanılmasına ve benzeri olaylara kesinlikle müsamaha gösterilmeyeceğini belirtti. Vali Şıldak, “Düğün ve benzeri kutlamalarda silah atılması son derece yanlış bir tutumdur. Biz, ilimizde bu tür olaylara kesinlikle izin vermeyeceğiz. Güvenlik güçlerimiz bu olaylara karışanın ensesinde olacak. Bir kez daha uyarımızı yinelemek istiyorum. Bu çağdışı davranışlardan lütfen vazgeçelim. İlimizin huzur ve esenliğine hep birlikte katkıda bulunalım” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Ulusal Gündem sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin