enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,2058
EURO
44,8357
ALTIN
4.227,65
BIST
8.979,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
30°C
Perşembe Açık
30°C

Marmara ve Ege Dışında Toz Taşınımı Uyarısı!

Marmara ve Ege Dışında Toz Taşınımı Uyarısı!
27.05.2025 11:28 | Son Güncellenme: 28.05.2025 11:31
A+
A-

Meteoroloji, Akdeniz, İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde toz taşınımı beklendiğini belirterek, olası olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi. Ayrıca Batı Karadeniz’in doğusu ile Yozgat, Çankırı ve Çorum çevreleri için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 27 Mayıs Salı gününe ilişkin hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre Türkiye genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın kuzeybatısı, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri ile Adana çevreleri, İç Anadolu’nun doğusu ve Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

0612buyuk 1748323512 752

Hava sıcaklığının yurdun iç ve batı kesimlerinde azalarak mevsim normalleri civarında seyretmesi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da normallerinin üzerinde seyretmeye devam etmesi beklenirken, yağışların Batı Karadeniz’in doğusu ile Yozgat, Çankırı ve Çorum çevrelerinde yer yer kuvvetli olacağı bildirildi.

1218buyuk 1748323508 860

Akdeniz, İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da ise toz taşınımı bekleniyor.

Meteoroloji, yağış, rüzgar ve toz taşınımı beklenenen bölgelerle ilgili ‘kuvvetli’ uyarıda bulunurken, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Ulusal Gündem sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin