Haber Merkezi – Silivri Cezaevi önünde Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu ve tutuklu partilileri ziyaret ettikten sonra açıklama yapan Özgür Özel, gündeme bomba gibi düşen bir iddiada bulundu. Özel, Hasan Mutlu’nun operasyondan bir gün önce AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı tarafından arandığını belirterek, “Diyor ki ‘Seni yarın sabah alacaklar, eğer bize geçeceğini söylersen durdurabilirim.’” dedi.
Özel, aynı şekilde operasyondan iki gün önce de bir MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı’nın Mutlu’yu aradığını iddia etti. Hasan Mutlu’nun bu tehditlere “Ben Cumhuriyet Halk Partiliyim, hapis korkusuna partimi satmam. Asla böyle bir namussuzluk yapmam” yanıtını verdiğini belirten Özel, “Bu cevabı verdikten 23 saat 21 dakika sonra evinden alıyorlar arkadaşlar. Çok net” ifadelerini kullandı.
Özel, Adalet Bakanı’na “Hadi hukuk kuşu, şimdi hukuklu saatten çıkıp ‘Yargı bağımsızdır’ deme zamanı” diye seslenerek, telefon kayıtlarının incelenmesi çağrısında bulundu. Amacın, Belediye Meclisi’ndeki üye aritmetiğini değiştirerek Bayrampaşa Belediyesi’ne “çökmek” olduğunu savundu.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.