Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) genel merkezinden gelen kararla Ardahan İl Teşkilatı’nda önemli bir yapılandırmaya gidildi. MHP Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın, mevcut teşkilatın feshedildiğini ve il başkanlığı görevine yeni bir ismin atandığını duyurdu.
Haber Merkezi – Ankara kaynaklı bilgilere göre, MHP Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın, sosyal medya hesabı üzerinden Ardahan teşkilatına yönelik alınan kararı kamuoyuyla paylaştı.
Parti Tüzüğü Gereği Fesih Kararı
MHP Ardahan İl Teşkilatı, partinin yetkili kurulları tarafından alınan kararla feshedildi. Söz konusu kararın yasal dayanaklarına ilişkin şu detaylar paylaşıldı:
- Teşkilatın feshedilmesi kararı, parti tüzüğünün 52. ve 54. maddeleri kapsamında verilen yetki doğrultusunda alındı.
- Kararın nihai olarak tüzüğün 34. maddesi uyarınca yürürlüğe girdiği belirtildi.
Ardahan’da Bayrak Değişimi
Teşkilatın feshedilmesinin hemen ardından il başkanlığı koltuğuna oturacak yeni isim de netleşti. MHP’li Yalçın’ın açıklamasına göre:
- Feshedilen Ardahan İl Başkanlığı görevine Sevim Köseliören getirildi.
- Atama kararı bizzat Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tarafından duyuruldu.
MHP’de yaşanan bu görev değişimi ve teşkilat düzenlemesi, partinin yerel yapılanmasındaki yenilenme süreci kapsamında değerlendiriliyor.
Bunu beğen:
Beğen Yükleniyor...
İlgili
Ulusal Gündem sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.