Haber Merkezi – Şanlıurfa Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; İl Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, aranan şahısların tespiti ve yakalanması için koordineli bir çalışma yürüttü.
Yapılan incelemeler neticesinde; “Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.F. isimli şahsın Karaköprü ilçesinde olduğu belirlendi.
16 Nisan 2026 tarihinde, Karaköprü İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekiplerince düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalanan şahıs, adli makamlara sevk edildi. E.F., işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, kamu düzeninin sağlanması ve suçluların adalete teslim edilmesi amacıyla “Nitelikli Suçlardan Aranan Şahısların Yakalanmasına” yönelik çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.