Haber Merkezi – Şanlıurfa-Gaziantep otoyolunun 105’inci kilometresinde bugün akşam saatlerinde şiddetli bir trafik kazası meydana geldi. İki aracın aynı yönde seyir halindeyken çarpıştığı olayda, bilanço ağır oldu.
Edinilen bilgilere göre, Şanlıurfa istikametine doğru ilerleyen İbrahim Halil Y. idaresindeki 06 ECL 239 plakalı otomobil, aynı istikametteki Müslüm M. yönetimindeki 34 DT 325 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle araçlar savrulurken, çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, araçlarda bulunan Ebru Demir (25), Mahmut Kılıç (55) ve Naide Mermer’in hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaşamını yitirenlerin cansız bedeni, olay yerindeki incelemelerin ardından morga kaldırıldı.
Kazadan yaralı olarak kurtulan 5 kişi ise bölgedeki hastanelere sevk edildi. İsimleri belirlenen yaralıların durumları şöyle açıklandı:
Kaza nedeniyle otoyolda trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlandı. Araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından ulaşım normale dönerken, jandarma ve polis ekipleri kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.