Haber Merkezi – Chobani Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ndeki kulüp binasında düzenlenen ve oldukça yoğun geçen toplantıda; idari, mali, operasyonel süreçlerin yanı sıra futbol ve amatör branşların yönetim kadroları şekillendirildi.
Açıklanan yeni şemaya göre, Aziz Yıldırım’ın yeni dönemindeki en kritik yol arkadaşları belli oldu. Yönetim kurulunda Başkan Vekilliği görevine Barış Göktürk getirilirken, sarı-lacivertli camianın tecrübeli isimlerinden Mahmut Nedim Uslu ise yeniden Genel Sekreterlik makamına atandı.
Kulübün en lokomotif branşı olan futbol dünyasında da yönetim modeli netleşti. Futbol Şubesi (Erkek ve Kadın) sorumluluğu asil listeden Cihan Kamer’e verilirken, Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacak olan Feridun Geçgel de futbol şubelerindeki koordinasyonu birlikte yürütecek.
Ayrıca tribünlerin sevilen ismi Ömer Onan, basketbol şubelerinin (Erkek, Kadın, Tekerlekli Sandalye) başına getirildi.
Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından yayımlanan resmi bilgilendirmeye göre yönetim şeması tam olarak şu şekilde oluştu:
Yönetici Görevi / Sorumluluk Alanı Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Barış Göktürk Başkan Vekili Mahmut Nedim Uslu Genel Sekreter Nihat Özbağı Stadyum İnşaatı, Tesis Renovasyon ve Diğer İnşaat İşleri Mustafa Çağlar FB TV, FB Radyo, Dış İlişkiler Ahmet Önder Fırat Gelir Yaratma, Pazarlama ve Sponsorluk Cihan Kamer Futbol Şubeleri (Erkek ve Kadın) Fatih Öztürk Eğitim Kurumları, Üniversite, Kolej, Kamu İlişkileri Batuhan Özdemir İnşaat, Yatırımlar, Kamu İlişkileri, Yelken Şubesi Tanju Kaya Mali İşler, Finansman, Denetim, Sermaye Piyasaları Ahmet Murat İman Amatör Şubeler (Kürek, Boks, Masa Tenisi, Atletizm) Özgür Peker İnşaat, Gayrimenkul Geliştirme, Kamu İlişkileri Yusuf Buğra Tanık Fenerium, İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme Mehmet Aydın İnşaat, Fenerium, Proje Geliştirme Mehmet Selim Kosif TFF İlişkileri, Dış İlişkiler
Geniş tabanlı bir yönetim stratejisi izleyen sarı-lacivertlilerde yedek üyeler; Fenerium (Fatih Aslan), Kadın Basketbol (Volkan Akan), Voleybol (Mustafa Aydın Acun), Biletleme/Travel (Barış Karagöz), Hukuk (Yasemin Babayiğit, Savaş Adalet) ve Dijital Dünyadan (Demre İşçen) sorumlu olacak.
Futbol A.Ş. kanadında ise İsmail Balcı altyapı ve Dereağzı tesislerinin sorumluluğunu üstlenirken, Abdullah Çiftçi ise kulübe kaynak oluşturacak olan Proje Geliştirme ve Gelir Yaratma ekibinin başında yer alacak.
Görev dağılımının tamamlanmasının ardından yönetim kurulunun aldığı ilk operasyonel karar da açıklandı. Fenerbahçeli taraftarların merakla beklediği 2026-2027 futbol sezonu kombine bilet satışlarının, 17 Haziran Çarşamba günü itibarıyla yenileme dönemiyle birlikte resmen başlayacağı duyuruldu.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.