enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,9347
EURO
51,9497
ALTIN
7.435,91
BIST
13.717,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
9°C
İstanbul
9°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
13°C
Salı Çok Bulutlu
12°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
11°C
Perşembe Çok Bulutlu
11°C

Yeni sezonla birlikte futbolseverlerin kabusu başladı: Yayın şikayetleri yüzde 149 patladı!

Yeni sezonla birlikte futbolseverlerin kabusu başladı: Yayın şikayetleri yüzde 149 patladı!
26.08.2025 20:57
A+
A-

Yeni futbol sezonunun başlamasıyla birlikte, dijital yayıncılık ve taraftar hizmetlerine yönelik şikayetlerde adeta patlama yaşandı. Tüketici şikayet platformu Şikayetvar’ın verilerine göre, son bir haftada şikayetlerdeki artış oranı yüzde 149’a ulaştı.

Haber Merkezi – Şikayetvar’ın açıkladığı verilere göre, Ağustos 2025’te dijital yayıncılık kategorisindeki şikayet sayısı 4 bin 173’e çıktı. Bu rakam, temmuz ayına kıyasla yüzde 47, haftalık bazda ise yüzde 133’lük rekor bir artış anlamına geliyor. Taraftar hizmetleriyle ilgili kategorideki şikayetlerdeki artış ise son bir haftada yüzde 63’e ulaştı.

Şikayetlerin Odağında Yayın Kalitesi ve Üyelik Sorunları Var

Taraftarların şikayetlerinin, genellikle yayın kalitesindeki donma ve kesintiler, yüksek abonelik ücretleri, müşteri hizmetlerine ulaşmada yaşanan zorluklar ve üyelik iptali süreçlerindeki problemler gibi konularda yoğunlaştığı belirtiliyor.

İşte en çok şikayet edilen konular:

  • Yayın donmaları ve kesintiler
  • Erişim sorunları (maç saati giriş hataları, sistem çökmesi)
  • Ödeme ve abonelik problemleri
  • Görüntü ve ses kalitesi şikayetleri
  • Biletleme ve taraftar sistemlerindeki aksaklıklar
  • Müşteri hizmetlerine ulaşılamaması

“Arkadaşlarıma Mahcup Oldum”

Şikayetvar’a ulaşan bazı şikayetler, taraftarların yaşadığı mağduriyeti gözler önüne seriyor. Bir kullanıcı, “Arkadaşlarımı maç izlemeye davet ettiğim için mahcup oldum, yaşadığım mağduriyetin giderilmesini ve tarafıma açıklama yapılmasını talep ediyorum,” diyerek tepkisini dile getirdi.

Başka bir kullanıcı ise, “Maç izlemek için satın aldığım üyelik bir türlü açılmadı. O kadar para verdim, 499 TL az bir miktar değil. Paramın iade edilmesini istiyorum,” ifadelerini kullandı.

Bu şikayetler, her sezon başında yaşanan altyapı sorunlarının bu yıl da devam ettiğini ve taraftarların yüksek ücretler ödedikleri hizmeti sorunsuz bir şekilde alamadığını gösteriyor.


Ulusal Gündem sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Ulusal Gündem sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin