DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C

    Mersin’de minibüs ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı

    Mersin’de minibüs ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı
    27.02.2024 21:53
    A+
    A-

    Mersin’in Silifke ilçesinde bugün meydana gelen kazada, bir minibüs ile bir otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı.

    Kaza, Silifke-Gülnar D-400 karayolunun Yeşilovacık Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Abdurrahman Karabıyık yönetimindeki 33 C 4540 plakalı minibüs ile Kamil Uysal idaresindeki 33 K 1146 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı.

    Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkan minibüs, yoldan çıkarak dereye uçtu. Kazada minibüste yolcu olan Musa Bozkurt (62) hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı.

    Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulanslarla Silifke Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

    Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Ulusal Gündem sitesinden daha fazla şey keşfedin

    Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

    Okumaya Devam Edin

    Optimized with PageSpeed Ninja