DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
28°C
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
32°C
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
29°C

    Bingöl’de kimliğini unutan öğrenci, Yunus ekibi sayesinde sınavı kaçırmadı!

    Bingöl’de kimliğini unutan öğrenci, Yunus ekibi sayesinde sınavı kaçırmadı!
    02.06.2024 23:55
    A+
    A-

    Bingöl’de Liselere Geçiş Sistemi (LGS) merkezi sınavına girecek bir öğrenci, kimlik belgesini unuttuğu için büyük bir panik yaşadı. Neyse ki, bu zor durumda imdadına motosikletli Yunus ekibi yetişti ve öğrenci sınavı kaçırmadan girebildi.

    Olay, TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi’nde gerçekleşti. LGS merkezi sınavına girmek için okula gelen bir öğrenci, kimlik belgesini evde unuttuğunu fark etti. Bu durum karşısında panikleyen öğrenciye, okulda bulunan görevliler yardımcı olmak için harekete geçti.

    Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Amirliğinde görevli Yunus ekibi, durumu öğrendi. Hemen harekete geçen ekip, öğrenciyi İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğüne götürdü. Burada öğrenciye hızlı bir şekilde geçici kimlik belgesi çıkarıldı.

    Sınavın başlama saati yaklaşırken zaman daralmasına rağmen, Yunus ekibi azimle çalışarak öğrenciyi sınavın başlamasına dakikalar kala okula yetiştirmeyi başardı. Bu sayede öğrenci kimlik sorunu yaşamadan sınava girebildi.

    Yaşanan bu olayda, Yunus ekibinin hızlı ve özverili çalışması takdirle karşılandı. Öğrenci ve ailesi, Yunus ekibine teşekkürlerini sunarken, bu tür durumlarda gösterilen yardımseverliğin önemini bir kez daha hatırlatmış oldular.

    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Ulusal Gündem sitesinden daha fazla şey keşfedin

    Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

    Okumaya Devam Edin

    Optimized with PageSpeed Ninja