enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
38,0611
EURO
43,4209
ALTIN
4.072,88
BIST
9.396,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Çok Bulutlu
Cuma Çok Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

CHP Sözcüsü Yücel’den AKP’ye boykot tepkisi: “Saldırıların nedeni, boykot çağrılarımızın sonuç vermiş olmasıdır”

CHP Sözcüsü Yücel’den AKP’ye boykot tepkisi: “Saldırıların nedeni, boykot çağrılarımızın sonuç vermiş olmasıdır”
02.04.2025 13:41
A+
A-

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, AKP Sözcüsü Ömer Çelik’in açıklamalarına sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Yücel, AKP’nin ve trollerinin CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik saldırılarının nedeninin, Özel’in iktidara yakın medya kuruluşlarına ve bazı firmalara yönelik boykot çağrılarının sonuç vermiş olması olduğunu savundu.

Yücel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

  • “23 yıldır topluma kin ve nefret tohumları ekmekten çekinmemiş, binlerce yıllık tarihimizde emsaline rastlanmayan kutuplaşma organizatörünün sözcüsü, şunu iyi bilmelidir ki; ‘siyasi fanatizm’ ve ‘sosyal bölücülük’ AKP’nin yıllardır uyguladığı yöntemlerdir.”
  • “Cumhuriyet Halk Partisi kurucu parti olması hasebiyle Türkiye’nin birleştirici gücüdür. Anayasamızın, temel hak ve hürriyetlerin, demokrasinin teminatıdır.”
  • “AKP sözcüsünün ve trollerinin partimize ve Genel Başkanımıza salyalar akıtarak saldırmalarının nedeni; Sayın Özgür Özel’in AKP’nin finansörü olan firmalara, iktidarın borazanı olan medyaya yönelik #Boykot çağrılarının sonuç vermiş olmasıdır. #Boykot Haktır… Finansörlerinize ve borazanlarınıza karşı #Boykot devam edecektir!”

Yücel’in bu açıklaması, CHP’nin boykot çağrılarının arkasında durduğunu ve AKP’nin tepkisinin bu çağrıların etkili olmasından kaynaklandığını gösteriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Ulusal Gündem sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin