enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
40,7947
EURO
47,7683
ALTIN
4.404,32
BIST
10.914,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
29°C
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C

Şanlıurfa’da arazi anlaşmazlığı kanlı bitti: Amca ve yeğeni öldü, 2 yaralı

Şanlıurfa’da arazi anlaşmazlığı kanlı bitti: Amca ve yeğeni öldü, 2 yaralı
10.08.2025 20:59
A+
A-

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada, amca Murat Seçme ve yeğeni Mehmet Gülü Seçme hayatını kaybetti. Kavgayı ayırmaya çalışan bir kadın ile kavgaya karışan diğer yeğen de yaralandı.

Şanlıurfa – Olay, akşam saatlerinde Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine bağlı Bozdere kırsal Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, amca Murat Seçme (50) ile kardeşinin oğulları olan yeğenleri Mehmet Gülü Seçme (30) ve Murat Seçme (28) arasında bir arazi meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Sözlü başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek silahların da kullanıldığı bir çatışmaya dönüştü.

Ayırmaya Çalışan Kadın da Vuruldu

Tarafların birbirine ateş açtığı çatışma sırasında, kavgayla ilgisi olmayan ve tarafları ayırmak için araya girdiği öğrenilen Emel S. de kurşunların hedefi oldu. Silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla Birecik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen amca Murat Seçme ve yeğeni Mehmet Gülü Seçme kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Diğer yaralılar, 28 yaşındaki Murat Seçme ve Emel S.’nin tedavilerinin ise hastanede devam ettiği öğrenildi.

Jandarma ekipleri, olay yerinde ve hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, faciayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Ulusal Gündem sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin