İzmir’in Seferihisar ilçesi Ulamış mevkiinde çıkan orman dışı yangına, Orman Genel Müdürlüğü ekipleri 7 uçak, 8 helikopter, 25 arazöz, 2 iş makinesi ve 182 personelle müdahale ediyor. Alevleri kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor.
Haber Merkezi – İzmir’in Seferihisar ilçesine bağlı Ulamış mevkiinde orman dışı alanda çıkan yangına, Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ekipleri havadan ve karadan yoğun bir şekilde müdahale ediyor.
OGM’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, yangına 7 uçak, 8 helikopter, 25 arazöz, 2 iş makinesi ve 182 personelle müdahale edildiği belirtildi.
Paylaşımda, “İzmir / Seferihisar Ulamış mevkiinde orman dışı alanda başlayan yangına havadan ve karadan müdahale ediyoruz. Yangını bir an evvel kontrol altına almak için mücadelemiz devam ediyor” ifadelerine yer verildi.
İlgili
Ulusal Gündem sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.