Haber Merkezi – Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çeşitli suçlardan aranan ve haklarında yakalama kararı bulunan kişilerin tespitine yönelik bir çalışma yürüttü. Belirlenen adreslere düzenlenen operasyonlar sonucunda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 firari hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 21 şüpheli gözaltına alındı.
Yakalanan şahıslardan 3 hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edilmek üzere adli makamlara sevk edildi. Diğer 21 şüpheli ise ifadeleri alınmak üzere ilgili emniyet birimlerine götürüldü.
Operasyonla ilgili bir değerlendirme yapan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, aranan kişilerin kent sokaklarında dolaşmasına asla izin verilmeyeceğini vurguladı. Vali Şıldak, hem Emniyet Müdürlüğü hem de Jandarma Komutanlığı ekiplerinin kararlı çalışmalarının devam ettiğini belirterek güvenlik güçlerine teşekkür etti.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.