Haber Merkezi – CHP Lideri Özgür Özel, Ayser Çalık Ortaokulu’nda gerçekleştirilen ve eğitim camiasını yasa boğan silahlı saldırıya ilişkin olarak Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Gelişmeler Hakkında Bilgi Aldı
15 Nisan 2026 tarihinde gerçekleşen görüşmede Özel, saldırının detayları, soruşturmanın seyri ve yaralıların son durumu hakkında Vali Ünlüer’den kapsamlı bilgi aldı.
Taziye ve Şifa Dileklerini İletti
Görüşme sırasında derin üzüntülerini dile getiren Özgür Özel, saldırıda hayatını kaybeden öğretmen ve öğrenciler için Allah’tan rahmet, ailelerine ve millete başsağlığı diledi. Ayrıca hastanelerde tedavileri süren yaralı vatandaşlar için acil şifalar temennisinde bulundu.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, olayın hemen ardından bölgeye 4 kişilik bir heyet görevlendirerek süreci yakından takip etmeye başlamıştı.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.