Haber Merkezi – UEFA Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Samsunspor, Avrupa sahnesinde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Lig aşamasının ikinci maçında Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda Dinamo Kiev’i ağırlayan Karadeniz ekibi, sahadan 3-0’lık farklı bir galibiyetle ayrıldı.
Maça taraftarının da desteğiyle fırtına gibi başlayan Samsunspor, henüz 2. dakikada Musaba‘nın attığı golle 1-0 öne geçti.
İlk golün asistini yapan Marius, 34. dakikada bu kez kendisi sahneye çıktı ve attığı golle skoru 2-0’a getirerek takımının soyunma odasına rahat girmesini sağladı.
İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan temsilcimiz, 62. dakikada Carlo Holse‘nin kaydettiği golle farkı üçe çıkardı: 3-0.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Samsunspor, sahadan 3 puanla ayrılarak Konferans Ligi’nde puanını 6’ya yükseltti. Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ise grupta puansız kaldı.
Samsunspor, turnuvanın üçüncü haftasında Malta ekibi Hamrun’u konuk edecek.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.