<style>.lazy{display:none}</style>Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar’dan Semih Kılıçsoy açıklaması – Ulusal Gündem
DOLAR
32,2247
EURO
34,9384
ALTIN
2.418,85
BIST
10.676,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
21°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

    Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar’dan Semih Kılıçsoy açıklaması

    Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar’dan Semih Kılıçsoy açıklaması
    22.03.2024 00:02
    A+
    A-

    Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Futbolu Temsilen Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Semih Kılıçsoy’un A Milli Takım kadrosundan çıkarılıp Ümit Milli Takıma gönderilmesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

    Uçar, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

    “Aldığım habere önce inanmak istemedim. Sonra şaşkınlığımı ifade edecek söz bulamadım. Ülke futbolunda hiç mi bir şey değişmez? Milli Takımlarda üzülerek söylüyorum ki hocalar değişiyor, yönetimler değişiyor ama mantalite değişmiyor. Biz zamanında bunları yaşadık, biliyoruz. Değişen hiçbir şey yok. Tek kelime ile skandal. Yine diğer takım oyuncuları tercihen, Beşiktaşlı oyuncular mecburen oynatılmaya devam ediyor.”

    Uçar, Semih Kılıçsoy’un son yıllarda ülke futbolunun yetiştirdiği önemli değerlerden biri olduğunu ve 10 yaşından beri gol attığını söyledi. Uçar, Kılıçsoy’un A Milli Takım kampında ne teknik ne taktik idmanlara alınmadığını ve takımdan ayrı tutulduğunu da sözlerine ekledi.

    “Kendini geliştirebileceği, görgü ve tecrübesini artıracağı antrenmanlara almayacaksanız neden milli takıma çağırdınız?” diye soran Uçar, ligin parlayan yıldızı ve gençlerin ilham kaynağı olmuş bir oyuncuyu 5 dakika bile oynatabilmenin sadece ona değil Türk futboluna verilecek en büyük ödül olacağını söyledi.

    Uçar, Ümit Milli Takım planlamasına dahil edildiği açıklamasının sıradan bir bahane olduğunu ve bu kararın son dakikada alındığını da belirtti.

    “Genç bir oyuncunun duygularıyla oynama hakkını nereden buldunuz? Milli Takım ülkenin takımıysa adil ve hakkaniyetli olun. Olamıyorsanız, vicdanlı davranın. Ümit Milli Takımda Semih’e ihtiyaç vardı cümlesiyle yapılacak açıklamayı kabul etmemiz mümkün değildir.”

    Uçar, morali bozulmuş ve motivasyonunu kaybetmiş bir oyuncunun Ümit Milli Takıma ne kadar katkı sağlayabileceğini sordu ve bu kararı aldıranları kınadı.

    “Türk futboluna genç oyuncu yetiştirmeye ve onlara forma vermeye devam edeceğiz.” diyen Uçar, açıklamasını şu şekilde sonlandırdı:

    “Morali bozuk bir şekilde kafileden ayrılarak Ümit Milli Takıma geçen oyuncumuza yapılanın mobbing olduğu bir gerçektir. Bu kararı aldıranları kınıyoruz.”

    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Ulusal Gündem sitesinden daha fazla şey keşfedin

    Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

    Okumaya devam et

    Optimized with PageSpeed Ninja